Glöm inte =P

2009-02-05 @ 14:33:41
Follow HOBBYFOTOGRAF SESS

© Ingen använding eller kopiering av mina bilder är tillåten! ©
© Fråga först och länka tillbaka så får du låna ©

Kommentarer
Postat av: Emms

2009-02-05 @ 17:03:05
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: Terese

Tack för tipset. Det kommer hjälpa mig mycket att gå vidare. Jag vet att jag är rädd för att bli sexuellofredande igen..

2009-02-05 @ 20:08:25
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: unkis

jag ville bara säga att jag saknar dig o älskar dig av hela mitt hjärta. jag tackar ödmjukast för de fina bilderna. du är en hejare på att fixa o trixa med kassa bilder o sen får dem att se så bra ut. vi syns på torsdag kommer som jag brukar runt halv tio tio tiden. ring mig om du vill om så bara prata om vädret. älskar dig. kram kram

2009-02-06 @ 10:30:35
Postat av: Sess

UNKIS: Jag älskar dej med hjärtat! Varsågod! Det kommer mera hi hi Jag längtar massor till torsdag ska du veta! Saknar dej så!

Älskar dej av hela mitt hjärta!

Puss å kram

2009-02-07 @ 13:25:51

Snacka Här:

Du Heter?
Kom ihåg mig? (Fungerar ej!!!)

E-postadress:

Bloggar Du Oxå?

Babbla På Här:

Trackback
Hem

Min profilbild bloglovin


NAMN: Sess
ÅLDER: 24
LÄNGD: 160 cm, säger vi ;)
HÅRFÄRG: Svart/rött, varierar
ÖGONFÄRG: Blå
BOR: Östra Göinge, skåne
CIVILSTATUS: Sambo, med Hingsten

INTRESSEN: Jag älskar att fota! Igentligen gillar jag allt som handlar om att skapa. Tex rita, måla, baka, sy osv. Så ofta jag kan träffar jag min älskade stora syster Unkis och mitt gudbarn Jessica. En fika här och där är mysigt! Det händer ibland att jag tar en riktigt lång cykeltur både i ur och skur, det är så mysigt!

OM BLOGGEN: Det här är först och främst min dagbok, jag skriver allt som just för stunden snurrar i mina tankar.Men mest av allt handlar den om mina bilder, livet med Hingsten och sorgen efter mina föräldrar. Oftast är det en glad blogg, ibland lite tråkig, flummig och konstig. Ibland lite arg och ledsen. Men mest av allt visar jag mina bilder här. Så kika gärna runt en stund och glöm för allt i världen inte att lämna en kommentar innan du går! Pöss pöss!

Besökare Totalt
Online Nu

RSS 2.0